Om oss

Hvem vi er

The Flying Seagulls Norge ble stiftet i desember 2019, og er den norske avdelingen av The Flying Seagull Project fra Storbritannia. Vi er en ideell organisajon som jobber for å skape en bedre barndom for de barna som trenger det mest, både ute i verden og hjemme i Norge.

Hva vi står for

Vi mener at alle har rett til en god barndom, uavhengig av deres bakgrunn og livssituasjon.Vi vet hvor viktig lek og latter er for å ha det bra som menneske og vi jobber for å forsvare barnas rett til lek, rekreasjon og kreativ utvikling, fastslått i paragraf 31 i FNs Barnekonvensjon.  

Hva vi gjør

The Flying Seagull Project har i de siste 11 årene besøkt over 150.000 barn rundt i verden, i Romania, India, Kambodja og Ghana. De siste årene har vi jobbet mest med mennesker på flukt i Europa og Midt-Østen.I 2019 arbeidet et Seagull team fra Norge 7 uker på Lesvos, hvor situasjonen er vanskeligere enn noen gang. Vi spredte glede gjennom forestillinger, leker, sirkus, musikk og magi for mer enn 3.000 barn.

The flying seagulls norge i 2020

Lesvos og leiren Moria er et av de farligste, mest overbefolkede, uhygieniske og inhumane stedene for mennesker på flukt i Europa.I 2020 vil vi besøke festivaler og jobbe for barn i Norge, i tillegg til at vi planlegger minst ett større utenlandsprojekt.Vi håper på å kunne reise til Bangladesh for å spre glede og latter til Rohingya-folket som er på flukt der.I februar og mars turnerte vi i Trøndelag, Vestfold og Telemark med dokumentarforestillingen Lek For Livet, som handler om historien til The Flying Seagull Project og om arbeidet vårt. Nå er vi på turné med Bussen Blåmåka, som tilbyr gratis og risikofri underholdning som følger helsemyndighetenes råd.