Vil du bli med i The Flying Seagulls?

Vi ser etter ivrige skuespillere, musikere, dansere, klovner, pedagoger, sirkusartister og lekeglade mennesker. Om du har erfaring fra å arrangere aktiviteter og leker for barn, gatekunst eller annen fremføring er det et stort pluss. The Seagulls passer for deg som har energi og entusiasme, og som vil være med å spre glede og latter til mennesker i krise.

Vi trenger både folk som vil bidra på prosjekter i Norge, være med på Bussen Blåmåka og bli med på prosjekter i utlandet. Dette kurset er obligatorisk for alle som vil arbeide frivillig på våre internasjonale prosjekter. Vi avventer at smittesituasjonen tilsier at det er trygt, før vi reiser ut i verden igjen.

Vi arrangerer to kursuker i starten av 2021:
Trondheim: 18.01- 22.01
Oslo: 25.01-29.01

Kurset foregår på dagtid, og det er obligatorisk å delta alle fem dagene. Deltagelse er gratis.

Kurset vil inneholde trening i Seagulls metode, klovneteknikk, dynamisk leketeknikk, publikumskontroll, opplæring i å jobbe i krisesituasjoner, samt enkel sirkus og magi. Vi jobber svært dynamisk, så kurset vil kreve mye energi og bevegelse.

The Flying Seagull Project fra Storbritannia har arbeidet med barn i krise i 12 år og har i år startet opp en avdeling i Norge. Ash Perrin, en av våre grunnleggere fra England vil komme å lede uken dersom koronasituasjonen tillater det. Merk derfor at kurset foregår på engelsk!

Vi vil selvfølgelig tilpasse kurset til reglene og ta alle smittevernhensyn.

The Flying Seagulls er opptatt av mangfold og inkludering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Har du spørsmål? Er du interessert?
Send epost til:
line@theflyingseagullproject.com

Skriv litt om deg selv, hvilket kurs du vil delta på og svar kort på disse spørsmålene:

Hvorfor vil du bli en seagull?
Hva vil du kunne bidra med?
Har du noe relevant erfaring?

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!